Je droomt ervan om een eigen uitzendbureau te beginnen. De juiste mensen aan de juiste bedrijven te koppelen is jou op het lijf geschreven.

 

Lastiger is het om de financiering rond te krijgen. Banken doen moeilijk want er zijn al immers 16.000 uitzendbureaus in Nederland. Wat nu?

 

Wat heb je nodig en waar loop je tegenaan? Met name liquiditeit. Denk aan het verlonen van je personeel, afdragen van premies en sociale lasten. Vaak moet dit al gebeuren vóórdat er één factuur is betaald. BAM Solutions BV kan je daarin de helpende hand bieden.

BAM Solutions BV: 

  • Verzorgt de complete lonen, zodat je droom kan beginnen!
  • Verzorgt de facturatie aan opdrachtgevers
  • De verloning aan medewerkers
  • Betaalt je marge wekelijks uit
  • Is 24/7 bereikbaar voor vragen en advies
  • Zoekt met jou naar de match met onze vacaturesite

Voldoe je aan de eisen? 

Om een uitzendbureau te beginnen moet je aan een aantal eisen voldoen. Met onze keurmerken en certificeringen kan BAM Solutions BV jou snel op weg helpen met het starten van jouw eigen uitzendbureau.

In 5 stappen naar een eigen uitzendbureau 

Weet je niet waar je moet starten? BAM Solutions helpt jou graag verder! Aan de hand van een duidelijk stappenplan ben je snel op weg, en wordt jouw uitzendbureau een feit.

Vraag naar de mogelijkheden! 

Eigen uitzendbureau starten? Droom niet langer. Begin vandaag nog en vraag een vrijblijvend gesprek aan met BAM Solutions BV.

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..

Meer informatie over onze diensten vind je hier: