NEN 4400-1 

BAM Solutions BV is NEN 4400-1 gecertificeerd. Daarmee bent u bij ons in goede handen. Het NEN 4400-1 certificaat is in het leven geroepen om de risico’s op de wet van Ketenaansprakelijkheid uit te sluiten. Hiermee bent u, als uitzendbureau en klant van BAM Solutions BV, verzekerd dat wij voor u de verplichte afdrachten aan de Belastingdienst doen. Tweemaal per jaar worden wij financieel en administratief gecontroleerd door onafhankelijk keuringsinstanties.

SNA keurmerk 

Het SNA keurmerk is er voor ondernemers die arbeid ter beschikking stellen en/of werk aannemen. BAM Solutions BV mag dit keurmerk dragen wat betekent dat we twee maal per jaar streng gecontroleerd worden of dat we onze verplichtingen nakomen m.b.t het op de juiste manier verwerken van de personeelsadministratie, loonadministratie, financiële administratie en cao-naleving.

NBBU keurmerk 

BAM Solutions BV is aangesloten bij brancheorganisatie NBBU: voor professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. Bedrijven die aangesloten zijn bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendorganisaties (NBBU) worden gecontroleerd op de volgende gebieden: veiligheid & arbo, opleiding & ontwikkeling, administratie en de juiste toepassing van de cao.

Wij van BAM Solutions BV vertellen graag wat we voor jou kunnen betekenen.