Hoe zou het zijn als je je geen zorgen meer hoeft te maken over de administratie, facturatie of verloning? Als jij je volledig kunt richten op waar je goed in bent als uitzendbureau: het tot stand brengen van een perfecte match tussen opdrachtgever en werknemer.

 

BAM Solutions BV regelt de complete backoffice voor je! Van het verwerken van urenbriefjes, het verlonen van je medewerkers, het bijhouden van personeelsdossiers, de facturatie naar klanten, de controles op wet- en regelgeving, het documentenbeheer, het doorgeven van ziekte en verzuim, de betaling van vakantiegeld en nog veel meer!

 

Jij en je opdrachtgever betrekken ons nauw in de werving,- en selectieprocedure. Door deze intensieve samenwerking komen we tot kwalitatief betere matches. Een 3x win situatie.

SAMEN STAAN WE STERK!

Backoffice uitbesteden aan BAM Solutions BV betekent geen zorgen meer over:  

  • Openstaande facturen…
  • Personeelsdossiers…
  • Verwerking loonstroken…
  • Uitbetaling medewerkers…
  • Veranderende wetten en regelgeving omtrent personeelsdiensten

Meer over onze specifieke backoffice diensten: 

Verzekerd van een goed gevoel 

Opdrachtgevers van BAM Solutions BV weten dat ze met een partij te maken hebben die zijn afspraken nakomt op gebied van belastingen, financiële administratie, opleiding en ontwikkeling, arbo en veiligheid. Met de keurmerken NEN 4400-1, SNA en NBBU wordt BAM periodiek streng gecontroleerd op de gestelde eisen.

Vraag gerust een offerte aan! 

Benieuwd of het uitbesteden van de backoffice iets voor jou is? Vraag een offerte aan of neem direct contact met ons op!

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..